Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Klubdélután 2022.05.19.

2022.06.06

Klubdélután 2022. május 19. csütörtök 14 óra

 

 

A májusi klubrendezvényünkön L. Péterfi Csaba tartott előadást Pécsi Ildikóról. Péterfi Csaba előadásában részletesen beszélt Pécsi Ildikóval való kapcsolatáról, a találkozástól egészen napjainkig érzett baráti viszonyukról. Részletezte Pécsi Ildikó színészi karrierjének történetét. Kicsit beleláthattunk Pécsi Ildikó magánéletébe is. Sokat mesélt Ildikó szellemi hagyatékáról, barátairól. Sokszor említette a készülő könyvének témáit. Előadása alatt folyamatosan vetítette a Pécsi Ildikóról készült fényképeket. Ezek jelentős részét a még ma is élő Keleti Éva fotóművész készítette. Péterfi Csaba előadásán érezni lehetett az elkötelezettséget és szeretetet. Megéreztük micsoda hatalmas munka és felelősség egy ilyen nagy művész hagyatékának feldolgozása, közreadása. Pécsi Ildikó személyisége ma is elevenen él a mi emlékezetünkben.

 

Az előadást követően Hajnal Irénke ismertette a közeljövő kirándulásainak részleteit. A szünetben lehetőség volt a kirándulásokra a részvételi díjakat befizetni.

 

A szünet után a születés- és névnaposok köszöntése következett. Ezután az egyebek témában ismertettem az MH Budapesti Nyugállományúak Klubja és a gödöllői, más szervezetek által szervezett kulturális programokat.

 

Gödöllő, 2022. június 5.

                                                                                 Lányi Aladár elnök

 

 

A mappában található képek előnézete L. Péterfi Csaba előadása

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.