Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Klubdélután 2022.04.21.

2022.04.21

Klubdélután 2022. április 21. csütörtök 14 óra

 

 

Az áprilisi klubnapot is kihelyezett módon tartottuk. Ez a Civil Ház felújítása miatt is nagyon jól jött ki. A kihelyezett klubnapunk a Városi Könyvtárban volt, ahol 29 tagunk volt jelen. 

A Városi Könyvtár ebben az évben 20 éves. A bemutatást Fóthy Zsuzsanna igazgató asszony tartotta. Az igazgatónő rövid előzetes bemutatkozás után végig vezetett minket a könyvtár minden részlegében és minden területet megmutatott. Számomra is meglepő volt a terület nagysága és bár rendszeres olvasója vagyok a könyvtárnak, sok olyan helyet láttam, amit eddig nem is tudtam, hogy az is van. A látogatás és az Igazgató Asszony kísérő magyarázatai is mindenki számára nagyon érdekesek voltak. Az Igazgató Asszony kérte azt, hogy a klubunkról összeállított digitális emlékeztető anyagokat adjuk le a Városi Könytárba is. Ezt megígértem, hogy intézem.

Ezután levetítésre került Hajnal Irénke által küldött két videó, a Füleki és a Szentendrei Skanzenbe tervezett kirándulások előzetesei. Megszerveztük a Civil Ház felújítása utáni takarításra jövő segítőket. Ismertettem a soron következő kulturális programokat, így a Nyugdíjas Akadémia májusi rendezvényét is, ahol Pártai Lucia tart majd előadást a meteorológiáról.

A rövid szünetben Lányiné Marika tagdíjakat szedett be és nála lehetett jelentkezni a kirándulásokra is.

Szünet után felköszöntöttük a márciusi és áprilisi név- és születésnapos tag társainkat.  Elfogyasztottuk a kínált süteményeket. Kicsit sietnünk kellett, mert a könyvtár dísztermében hamarosan új program kezdődött, ezért negyed 5-re kiürítettük a termet. 

 

Gödöllő, 2022.04.22.                                         Írta: Lányi Aladár elnök

 

 

A mappában található képek előnézete Klubdélután 2022.04.21.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.