Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Klubdélután 2015.06.18

Klubdélután 2015. június 18. csütörtök 15 óra

A mai félévzáró klubdélutánunk eltért a megszokottól.  A helyszín ezúttal a gödöllői Török Ignác Gimnázium Étterme volt, ahol terített asztalok várták az érkező vendégeket és klubtagjainkat.

A kedves vendégeink a MH Budapesti Nyugállományúak Klubja Személyügyi Tagozatának tagjai és a klub vezetői, Nagy Csaba nyá. ezredes és Erdős László nyá. ezredes, a XIII. kerület képviselője voltak.

A rendezvény kezdetén Szurdok György nyá. alezredes klub elnök köszöntötte a vendégeket és a megjelent klubtagokat, ezt követően Nagy Csaba nyá. ezredes a Személyügyi Nyugdíjas Tagozat nevében szólt a jelenlévőkhöz.

Ezután feltálalták a finom estebédet, melyet jóízűen elfogyasztottunk. Eközben megindult a vidám beszélgetés, borozgatás és kisorsoltuk a tombola nyerteseit. A tombola fődíját, egy emeletes tortát marcipán repülővel, rakétákkal, a Szabadi házaspár nyerte, akik szívesen osztották meg velünk a nyereményüket, és mindenki kapott kóstolót.

A zenét Ráthy József zeneművész szolgáltatta, és Gyulai Erzsike valamint Kozári János énekművészek szép és vidám műsorral kedveskedtek a jelenlevőknek. Végül táncra perdült a társaság.

2015. év első félévének munkáját ezzel befejeztük, reméljük, hogy a budapesti vendégeinkkel a kapcsolatunk a jövőben erősödni fog.

 

                                                                                              Lejegyezte: Mátrai Ferencné klubtag

 

MINDENKINEK KELLEMES PIHENÉST, JÓ NYARALÁST KÍVÁNUNK!

 

Fotó: Tóth Péter Csaba nyá. mk. alezredes

 

 

A mappában található képek előnézete 2015.06.18 Klubdélután

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.