Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2019.09.19 Klubdélután

Klubdélután 2019. szeptember 19. csütörtök 14 óra

 

A félév első klubdélutánját a már megszokott helyen, a Civil Házban tartottuk meg, nagy örömünkre, nagyon sokan el tudtak jönni ezen a napon.

 

A kiadott programmal ellentétben nem tartotta meg előadását Erdős László nyá. ezredes a D-napról egyéb elfoglaltsága miatt. Nem bántuk, mert egyrészről sok megbeszélni valónk volt, másrészről pedig az „elmaradt” köszöntések is sok időt igényeltek.

 

A felmerült témák közül a legfontosabb volt, hogy jövő hónap 17-én tartjuk az éves beszámolónkat, így elnökünk meghívta a tagságot az eseményre, és kérte a részvételt.

 

Ezen kívül szót ejtettünk az hátralévő hónapok programjairól, és természetesen az év végi záró délutánunkról is, amire egységesen megszavaztuk a zenés-táncos műsort.

 

Még egy-két témában szót kért Pataki Pál klubtagunk is, aki egyben a Gödöllő Városi Nyugdíjasok Egyesülete képviseletében is volt jelen. Sok szeretettel hív és vár minden nyugdíjast a 90 évesek köszöntések rendezvényre, ami október 12-én szombaton 15 órától kerül megrendezésre a gödöllői Művészetek házában. Nagy örömét fejezte ki, hogy az idei évben több mint ötvenen töltik be a 90. életévüket.

 

A fontos dolgaink megbeszélése után megköszöntöttük a születés- és névnapjukat ünneplő klubtársainkat, de nem csak a szeptemberben ünneplőket, hanem a „nyári szünidő” alatt elmaradt köszöntéseket is most pótoltuk be. Ez mit is jelentett? Hogy roskadásig tele voltak az asztalok finomságokkal, amivel az ünnepeltek kínáltak bennünket! Köszönjük!

 

Kellemes volt ez a délután, mindannyian teli hassal és tele szívvel mentünk haza!

 

Írta: Mátrai Zsuzsa klubtag

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.