Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2019.06.13 Klubdélután

2019.06.13

Klubdélután 2019. június 13. csütörtök 13 óra

 

A félév utolsó klubdélutánját nem a megszokott helyen a Civil Házban, hanem a piacon lévő Halmosék étkezdéjében tartottuk.

 

Elnökünk meghívására a klubdélutánunkon részt vettek Aranykovács Andrea tanácsos, a Honvéd Kulturális Központ vezetője és kedves munkatársai. Ők már délelőtt megérkeztek, és Hajnal Irén idegenvezető klubtagunk vezetésével megismerkedtek Gödöllő nevezetességeivel. A városunkkal való ismerkedés utolsó állomása volt a főtér, ahol a nagy meleg miatt mindenki szívesen fogyasztott el egy tölcsér fagylaltot!

 

Fél egy körül kezdtünk gyülekezni az étteremben, mindenki kíváncsian szemlélődött, hiszen ezen a helyen még nem volt kis társaságunk! Aztán egy órára teljes létszámban összegyűltünk, majd megérkeztek vendégeink is a városnézésből! Jól esett leülni a szépen megterített asztalokhoz, örömmel üdvözöltük egymást, és jóízűen kortyoltunk egyet a hideg frissítőből.

 

Szurdok György nyá. alezredes, elnök köszöntötte az egybegyűlteket és bemutatta a tagságnak a meghívott vendégeinket. Szólt arról, hogy megint elmúlt a félév, a programterv szerint minden klubnapunkat megtartottuk a tagság legalább hetven százalékos részvételével. Szokásunkhoz híven minden klubnapunkat színesítettük egy-egy ismeretterjesztő előadással. Meghívott előadónk volt ebben a félévben Hajnal Irén idegenvezető, dr. Reindl László hajóskapitány, Fekete Zoltán piacigazgató, és Lányi Aladár nyá. őrnagy, akik a szakterületük bemutatásával növelték tájékozottságunkat!

 

Minden hónapban megköszöntöttük születés-és névnapjukat ünneplő tagtársainkat, a kerek évfordulósok üdvözlő emléklapot is kaptak dr. Nagy Gyula nyá. ezredes, a MH. Nyugállományúak Klubja elnökétől.

 

A rövid félévértékelő után a délután úgymond „hivatalos” része véget ért, átadtuk magunkat a zenének és az asztali élvezeteknek.

 

Kedves barátaink, Mészáros Adrienn operaénekes és Fekete Zoltán nótaénekes fergeteges jókedvet csináltak nekünk dalaikkal, nótáikkal. Zoltán most is tartotta azt a szokását, hogy nótázott az ebéd alatt, mert azt mondja, hogy jobban ízlik az étel, ha vidáman esszük!

 

Finom volt az ebéd, köszönjük Halmoséknak!

 

Ezután következett a tánc és a forgatag, ropta, aki tudta, aki nem, az asztalnál élvezte a jó hangulatot, és a vidám együttlétet!

 

Írta: Mátrai Zsuzsa klubtag

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.