Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2018.12.18 Klubdélután

Klubdélután december 18. kedd 16 óra

Év végi záró rendezvény.

 

Ez évi utolsó klubdélutánunkat karácsony előtt tartottuk meg terített asztalok mellett, vidám, de ünnepi hangulatot sugárzó műsoros est keretében a gödöllői Török Ignác Gimnázium éttermében.A klubtagság és a meghívott kedves vendégeink vidáman gyülekeztek a szépen díszített teremben, ahol a gyönyörűen megterített asztalok, és a plafonig érő feldíszített csillogó fenyőfa karácsonyi hangulatot árasztott.

 

Miután a terem elcsendesedett Szurdok György nyá. alezredes, klubelnökünk kedves szavakkal köszöntötte a megjelent klubtagságot, és külön megtisztelő szeretettel köszöntötte a meghívott és a rendezvényünkön részt vevő kedves vendégeinket:

 

Pataki Pál nyá. tanácsost, Gödöllői Városi Nyugdíjas Egyesület elnökét,

Fekete Zoltánt, a Gödöllői Piac Kft. ügyvezető igazgatóját,

Mészáros Adrienn operaénekest,

Vas-Varga László és Csukás Zsuzsanna énekművészeket,

és a Kalória Kft. kedves dolgozóit, akik, mint mindig, most is nagy szeretettel fogadtak vendégül bennünket!

 

Ezután elnökünk minden klubtagunk munkáját megköszönte, mellyel elősegítették célkitűzéseink teljesítését, klubéletünk fejlődését. Munkájukért többen kaptak elismerést és tárgyi ajándékot, és többen átvehették a Gödöllői Városi Nyugdíjas Egyesület ajándékcsomagját.

 

Még a műsor megkezdése előtt köszöntöttük a születés-és névnapjukat ünneplő klubtársainkat, majd Pataki Pál elnök úr kért szót, és köszöntötte a klubtagokat, és egy kedves verssel kívánt kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

 

Ezután titkárunk, Léber Istvánné mesélte el, hogy a napokban a 96 éves klubtagunknál, Goldner Józsefné, Gyöngyikénél jártunk látogatóban, aki idén már sajnos nem vállalta a személyes jelenlétet a rendezvényen, de sok szeretettel küldött erre az alkalomra egy maga „faragta” verset, ezzel kívánva szép ünnepeket és boldog új évet a tagságnak! Margó felolvasta a verset:

 

 

KÍVÁNSÁGOK KARÁCSONYRA

         
                 

K- ívánom Krisztus születésének ünneplését

     

E-gyedülieknek párokat

         

L-elkiekben gazdagságot

 

 

L-élekharangok megszólalását

 

E-mberkék testvériességét

 

M-eleg otthonokat

   

E-gyenes lelkűek találkozóját

 

S-ikeres programokat

   

K-itűnő hangulatot

   

A-ngyali üdvözleteket

   

R-okonszenves vezetőket

 

Á-ldásos békességet

   

C-inkos jókedvet

   

S-orsok javulását

   

O-kos gondolatokat

   

N-ormális időjárást

   

Y-es, yes, yes szerelmeket

 

T-ragédiák nélküliségét

 
                 

SOHA EL NEM MÚLÓ SZERETETTEL:

       

Goldnerné Gyöngyi

           
                 

 

A műsort meghívott kedves művész vendégeink adták, velük énekeltük az örökzöld operett dalokat és a szép magyar nótákat. Nagyon szépen köszönjük nekik, hogy mindig olyan jó hangulatot csinálnak! Köszönjük Lányi Aladár nyá. őrnagy klubtagunk önfeláldozó munkáját, hogy biztosította a műsor technikai hátterét.

 

A finom vacsorát már nagyon vártuk, mert alaposan megéheztünk! Idén nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat Fekete Zoltán, a piac igazgatója, aki maga is jártas a nótaéneklésben! Elmondta, hogy Békés megyében, ahonnan származik, az a szokás, hogy az ünnepi vacsora fogyasztása közben is szól a nóta, és ő szeretne a mi vacsoránkon hagyományt teremteni Gödöllőn is, és olyan nótacsokrot nyújtott át nekünk, hogy sokszor nem tudtuk, hogy együnk vagy énekeljünk!

 

A vacsora után lehetőségünk lett egy közös éneklésre, mert fellépő művészeink és elnökünk segítségével elénekeltük Zámbó Jimmy Szent karácsony éjjel című dalát, aminek a hangulatát olyan jól sikerült átéreznünk, hogy többen elérzékenyültek tőle!

 

A vidám hangulatú évzáró klubgyűlésünknek nehezen lett vége. Az ünnepi asztalok mellett sokan beszélgettek, néha felhangzott egy-egy kacaj, és össze-összecsendültek a poharak! A táncos lábúak a jó zenére ropták a táncot, „ledolgozták” a vacsorát! Sokaknak olyan jól esett táncolni, hogy javasolták a rendszeres táncos találkozók megrendezését.

 

Az idő nagyon eljárt. Vendégeinktől elbúcsúztunk, kívántunk egymásnak, és ezúton mindenkinek, aki nem tudott valamilyen ok miatt részt venni az év utolsó rendezvényén, kellemes karácsonyt és boldog új évet, a betegségből gyógyulást, a problémákra megoldást, erőt és egészséget a jövő esztendőre!

 

Hazafelé a megszokott utunkon lépdeltünk városunk karácsonyi díszfényeitől ragyogó főterén keresztül, ahol a szokásos helyen ez évben is felállították a mindenki karácsonyfáját.

Szívünkbe karácsonyi hangulat költözött!

 

 

Írta: Mátrai Ferencné és Mátrai Zsuzsa klubtagok

A verset írta: Goldner Józsefné klubtag

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.